tiistai 21. marraskuuta 2017

Juhlaherkkuja

Pari viikonloppua on nyt ollut melkoista herkuttelua. Ensin isäinpäivä ja sitten pappan ja serkun yhteissynttärit!

Isäinpäivän kunniaksi syötiin hyvin perheen ja pappan kanssa ihan kotona. Jälkkäriksi olin tehnyt minttu-suklaajuustokakun, isin toiveiden mukaan!



Viime viikonloppuna suunnattiin puolen suvun voimin ravintola Savilaan, Vanhan Rauman kupeeseen. Alkuruuaksi löytyi salaattipöytä tuoreen leivän kera. Pääruoaksi oli saanut valita pihvin tai kalaa. oma pihvini oli ainakin todella onnistunut ja lisukkeeksi tulleet lohkoperunat oikein hyviä ja rapeita. Jälkiruoaksi tarjoiltiin tyrnijuustokakkua, parasta! Tänä vuonna on ilmeisesti ollut hyvä tyrnivuosi, kun niin monessa paikkaa on ainakin itselle tarjoiltu nimenomaan tyrnistä valmistettua jälkiruokaa. Ja hyväähän se on, ei voi kieltää!





P.S. Seuratkaa blogin lisäksi Instagramissa veeramt_

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti