Isäinpäivän kunniaksi syötiin hyvin perheen ja pappan kanssa ihan kotona. Jälkkäriksi olin tehnyt minttu-suklaajuustokakun, isin toiveiden mukaan!
Viime viikonloppuna suunnattiin puolen suvun voimin ravintola Savilaan, Vanhan Rauman kupeeseen. Alkuruuaksi löytyi salaattipöytä tuoreen leivän kera. Pääruoaksi oli saanut valita pihvin tai kalaa. oma pihvini oli ainakin todella onnistunut ja lisukkeeksi tulleet lohkoperunat oikein hyviä ja rapeita. Jälkiruoaksi tarjoiltiin tyrnijuustokakkua, parasta! Tänä vuonna on ilmeisesti ollut hyvä tyrnivuosi, kun niin monessa paikkaa on ainakin itselle tarjoiltu nimenomaan tyrnistä valmistettua jälkiruokaa. Ja hyväähän se on, ei voi kieltää!
P.S. Seuratkaa blogin lisäksi Instagramissa veeramt_
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti